تعریف رویکرد مثبت گرایانه چیست

تعریف رویکرد مثبت گرایانه

تعریف رویکرد مثبت گرایانه

تعریف رویکرد مثبت گرایانه را می‎‌توان مدلی دانست که برای ایجاد تغییر به دنبال جلب مشارکت ذی‌نفعان است.

رویکرد مثبت گرایانه توسط دیوید کوپرایدر و سورش سریواستوا، اعضای گروه رفتار سازمانی دانشگاه کیس وسترن رزرو، در سال 1987 توسعه داده شد.

آنها فکر می‌کردند که استفاده بیش از حد از واژه «حل مشکل» مانعی در برابر هر نوع بهبود اجتماعی است. آنها برای کمک به تولید ایده‌ها و مدل‌های جدید برای شیوه سازماندهی، این روش جدید تحقیق را توسعه دادند.

تعریف رویکرد مثبت گرایانه بر این فرض استوار است که سؤالاتی که یک گروه مطرح می‌کند، توجه ما را به سمت جهت خاصی متمرکز می‌سازد و سازمان‌ها نیز در جهت سؤالاتی که به طور مدام مطرح می‌گردد تکامل می‌یابند.

کارایی این رویکرد در حوزه آموزش بگونه ای است که معلم و مربی را نسبت به حجم سوالات مخاطب در کلاس درس آگاه می کند و معلم باید ارزیابی خود را از سوالات بگونه ای انجام دهد تا از متوجه شود آیا مانع اساسی تدریس را به درسی شناخته است یا سوالات دانش آموزان او را گمراه کرده است.

فرهنگ نامه آموزش و پرورش ابزار کلاس  سعی دارد با ارائه تعاریف لغات مهم در حوزه آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت دانش آموزان این مرز و بوم گامی ساده امّا اساسی در ایجاد فرهنگ معلّمی بردارد و ابزار محتوایی مناسبی برای معلّمین عزیز ایران باشد.

آیا شما تعریف متفاوتی از رویکرد مثبت گرایانه دارید؟

تعریف خودتونو در نظرات برای ما بنویسید!!!

همچنین ببینید

آموزش متمایز

تعریف آموزش متمایز چیست

تعریف آموزش متمایز آموزش متمایز شیوه ای از آموزش است که نیازهای فردی دانش آموزان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *